Hjælp! Jeg er aldrig hjemme ved levering. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil fragtselskabet fortælle dig, hvornår de forsøger at levere igen, eller informere dig om, hvor du kan afhente din pakke på et af deres depoter. Hvis en levering anses for at være umulig, returneres pakken automatisk til returafdelingen hos Levi’s eShop. Hvis du stadig ønsker at modtage ordren, efter at den er blevet returneret til returafdelingen hos Levi’s eShop, kan vi ikke sende den til dig igen. Vi hjælper dig dog gerne med at afgive en ny ordre hos os.