Produkt og lagerbeholdning

Vi bestræber os altid på at genopfylde vores lager. I tilfælde af, at dit produkt viser sig at være utilgængeligt, så tjek venligt lidt senere igen, da det kan været blevet tilgængeligt i mellemtiden.
Hos Levi’s sætter vi virkelig pris på dine indkøb, så vi har udviklet en mulighed for at sende dig en meddelelse, når den vare eller størrelse, du leder efter, er tilbage på lager.

Gå til produktsiden, vælg den ønskede størrelse, og klik på knappen “Giv mig besked, når på lager”, der vises. Sørg for at være logget på, inden du anmoder om meddelelsen.