Hvad er fordelene ved at have en Levi’s-konto?

At være en Levi’s-kontoindehaver har mange fordele, som alle giver en bedre og mere effektiv shoppingoplevelse. Kontoindehavere gemmer betalings- og forsendelsesoplysninger og kan spore deres ordrer. Vi gemmer også din købshistorik, så det er nemt at genbestille dine yndlingsvarer (selvfølgelig behandles eventuelle ændringer, der foretages til din profil, absolut fortroligt, som angivet i voresdatabeskyttelsespolitik).
Glem ikke at tilmelde dig til vores e-mailmeddelelser! Vi sender dig særlige tilbud og gaveideer, og du er blandt de første til at se nye varer.