Hvad nu, hvis mine varer er udsolgte online?

Hvis dit valgte produkt ikke er tilgængeligt, så bare rolig! Vend tilbage til vores websted efter et par dage, da vi regelmæssigt genopfylder vores lager.
Hvis et produkt, som du bare elsker, er udsolgt, skal du ikke bekymre dig, da der er andre muligheder for at købe det.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge din størrelse og farve og derefter klikke på “Find i butikken”

– eller bruge vores butiksfinder og derefter ringe til din nærmeste Levi’s®-butik.
Bemærk venligst, at priser og tilbud kan variere mellem butikker og Levi.com. Alle køb i butikken skal foretages i overensstemmelse med butikspriser og -politikker.