Hvordan ved jeg, at mine Levi's®-jeans er ægte?

Vi vil gerne beskytte integriteten af vores fantastiske mærke, så Levi Strauss & Co. bestræber sig på at håndhæve sine varemærke- og ejendomsrettigheder for at forhindre salg af kopiprodukter, der bærer vores varemærke eller design. Vi er dog opmærksomme på Levi’s-kopiprodukter på markedet. For at undgå at købe en kopivare anbefaler vi, at du køber dine jeans fra Levi.com eller fra en af vores autoriserede Levi’s-forhandlere.
Kopiprodukternes egenskaber varierer, men der er to karakteristiske kendetegn på ægte Levi's-jeans:
1. Tab Device-varemærket på højre baglomme
2. Arcuate Stitching Design-varemærket (eller “dobbeltbuer”) på baglommerne
Vil du vide mere om, hvordan vi udvikler Levi’s-produkterne? Klik her