Hvordan tilpasser jeg et produkt online? Hvilke produkter kan tilpasses?

Hos Levi's vil vi gerne gøre din shoppingoplevelse til noget særligt, så vi kan i øjeblikket tilbyde tilpassede trykte T-shirts, indkøbsposer, fleeceprodukter og broderede truckerjakker. Vælg blot dit ønskede produkt, tilpasningsplacering, skrifttype (brodering), tekst, farve, størrelse og antal, og tilføj derefter produktet til din indkøbskurv. Bemærk venligst, at tilpasning er begrænset til ét styk pr. Levi’s®-produkt.
Tilpas dine Levi’s®-produkter her.
Har du brug for yderligere hjælp? Kontakt os.