Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn Levi's®-jeans echt zijn?

Omdat we de identiteit van ons geweldige merk willen beschermen, zet Levi Strauss & Co. zich in om zijn handelsmerk en eigendomsrechten te beschermen om de verkoop van namaakproducten met zijn handelsmerk of ontwerpen te voorkomen. We zijn echter op de hoogte van namaak Levi's-producten op de markt. Om te voorkomen dat je een namaakproduct koopt, raden we je aan je jeans bij Levi.com of bij een van onze geautoriseerde Levi's-dealers te kopen.
De kenmerken van namaakproducten verschillen per geval, maar echte Levi's-jeans hebben twee onderscheidende kenmerken:
1. Het lipje met het handelsmerk op de rechter achterzak
2. Het handelsmerk met het gebogen stiksel (of "dubbele bogen") op de achterzakken
Wil je meer weten over hoe we Levi's-producten maken? Klik dan hier