Product en voorraad

We zullen altijd proberen onze voorraad bij te vullen. Mocht je product niet beschikbaar zijn, neem dan de moeite om binnenkort opnieuw na te gaan of het product weer beschikbaar is.
Bij Levi's hechten we veel waarde aan personalisatie en daarom hebben we een optie ontwikkeld om je een bericht te sturen zodra het artikel of de maat die je zoekt weer op voorraad is.

Navigeer eenvoudigweg naar de productpagina, selecteer de gewenste maat en klik op de knop 'Informeer mij wanneer het op voorraad is' die verschijnt. Zorg ervoor dat je bent ingelogd voordat je verzoekt om een kennisgeving.