Wat moet ik doen als mijn online artikelen niet op voorraad zijn?

Het spijt ons als het product van uw keuze niet op voorraad is! Maar maak je geen zorgen, je kunt ervoor kiezen om op de hoogte te worden gesteld wanneer het item weer online is!

U kunt ook van tijd tot tijd terugkomen naar onze website, omdat we onze voorraad regelmatig aanvullen.

Je kunt ook controleren of er een aankoop in de Store beschikbaar is voor je object. Het enige dat u hoeft te doen, is uw maat en kleur selecteren en vervolgens op "Zoeken in winkel" klikken of onze Store Locator gebruiken en uw dichtstbijzijnde Levi's® winkel bellen.

Houd er rekening mee dat er verschillen kunnen zijn in prijzen en aanbiedingen tussen winkels en onze Levi.com website. Alle aankopen in de winkel moeten worden gedaan in overeenstemming met de prijzen en het beleid van de winkel.