Wat moet ik doen als mijn online artikelen niet op voorraad zijn?

Er is niets aan de hand als het product van je keuze niet op voorraad is! Neem de moeite om onze website na een paar dagen opnieuw te bezoeken, want we vullen onze voorraad regelmatig aan.
Je hoeft je geen zorgen te maken als je favoriete product niet op voorraad is, want je kunt het ook op een andere manier aanschaffen.

Het enige wat je hoeft te doen is je maat en kleur te selecteren en vervolgens op "In de winkel zoeken" te klikken

of gebruik onze Winkelzoeker of bel je dichtstbijzijnde Levi's®-winkel.
Houd er rekening mee dat er verschillen kunnen zijn tussen de prijzen en aanbiedingen in de winkels en Levi.com. Alle aankopen in de winkel moeten worden gedaan in overeenstemming met de prijzen en het beleid van de winkel.