Hoe kan ik een product online personaliseren? Welke producten kunnen worden gepersonaliseerd?

Bij Levi's zetten we ons in om je winkelervaring bijzonder te maken en daarom kunnen we nu gepersonaliseerd bedrukte t-shirts, draagtassen, fleece producten en geborduurde truckerjacks aanbieden. Selecteer eenvoudigweg het gewenste product, de gewenste positie, het lettertype (borduursel), de tekst, de kleur, de afmeting en het aantal en voeg vervolgens het product toe aan je winkelwagen. Let op: personalisatie is beperkt tot één per Levi's®-product.
Personaliseer hier je Levi's®-producten.
Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op.