Produkter och lager

Vi strävar alltid efter att fylla på vårt lager. Om din produkt visas som otillgänglig ber dig kontrollera den igen lite senare igen, eftersom den då kan ha blivit tillgänglig igen.
Hos Levi's sätter vi stort värde på våra kunder, och därför har vi tagit fram ett alternativ för att skicka ett meddelande till dig, när den artikel eller storlek du söker efter åter finns på lager.

Gå till produktsidan, markera den storlek du vill ha och klicka på knappen ”Meddela mig om tillgänglig på lager” när den visas. Se till att du är inloggad innan du begär meddelandet.