Presentkort

Vi är stolta över att kunna tillhandahålla Levi's®-presentkort, som kan köpas i vissa butiker. Se detaljerad information nedan.
1. Presentkortet gäller endast i deltagande Levi's®-butiker i det utfärdande landet.
2. Presentkortet gäller endast efter betalning av det angivna beloppet och aktivering i kassan.
3. Kreditbeloppet på kontot för presentkortet är i den utfärdande butikens lokala valuta.
4. Presentkortet är inte personligt och det kan överlåtas.
5. Ingen ränta betalas ut på presentkortets kreditbelopp.
6. Presentkortet gäller under obegränsad tid.
7. Betrakta och förvara presentkortet på samma sätt som kontanter. Levi Strauss & Co. åtar sig inget ansvar för stulna eller borttappade presentkort.
8. Presentkortets saldo kan användas för fullständig betalning eller delbetalning.
9. Krediten på presentkortet kan under inga omständigheter återbetalas.
10. Levi Strauss & Co. förbehåller sig rätten att ändra dessa användningsvillkor när som helst.