Vilka är fördelarna med att ha ett konto hos Levi's?

Som kontoinnehavare hos Levi's har du många förmåner, som tillsammans ger dig en bättre och mer meningsfull shoppingupplevelse. Kontoinnehavare sparar sina betalnings- och fraktuppgifter och kan spåra sina beställningar. Vi sparar dessutom din inköpshistorik, så att det är enkelt att beställa dina favoritartiklar igen. (Alla ändringar som görs i din profil förblir naturligtvis helt konfidentiella, så som det framställs i vår integritetspolicy.)
Glöm inte bort att registrera dig för nyheter via e-post! Vi skickar ut specialerbjudanden och idéer för gåvor och du får en förhandstitt när nya produkter anländer.