Vad händer om mina artiklar är slut på lagret online?

Det finns fortfarande möjligheter, om den produkt du väljer inte är tillgänglig! Vi rekommenderar att du går tillbaka till vår webbplats efter några dagar, eftersom vi fyller på lagret regelbundet.
Så oroa dig inte om en artikel du gillar är slut på lagret, för det finns andra möjligheter att skaffa den.

Allt du behöver göra är att välja din storlek och färg och sedan klicka på ”Hitta i butik”

– eller använda vårt verktyg för att hitta butiker, så kommer du att kunna ringa till din närmaste Levi's®-butik.
Observera att priser och kampanjer kan variera mellan butiker och vår hemsida Levi.com. Alla inköp i butik måste göras i enlighet med butikens priser och policyer.