Hur löser jag in en kampanjkod?

Gå vidare till ”Min varukorg” blobid4.jpgnär du har valt dina artiklar. Detta inleder utcheckningsprocessen. När du är i kassan kommer du att se ett fält med texten ”ange din kampanjkod”. Skriv koden exakt så som den visas (observera att koderna är skiftlägeskänsliga) och klicka sedan på pilen till högerblobid3.jpg.

Du kan lösa in en kupongkod per besök. Observera att du inte kan tillämpa en kupongkod efter att du har skickat in din beställning.