Hur vet jag att mina Levi's®-jeans är genuina?

Vi vill skydda integriteten för vårt fantastiska märke och därför åtar Levi Strauss & Co. sig att hävda sina varumärkes- och äganderättigheter för att förhindra försäljning av förfalskade produkter, som använder vårt varumärke eller vår design. Vi är dock medvetna om att det finns förfalskade Levi's-produkter ute på marknaden. I syfte att undvika att du köper en förfalskad produkt rekommenderar vi att du köper dina jeans från Levi.com eller från en av våra auktoriserade Levi's-handlare.
Förfalskade produkters egenskaper kommer att variera från fall till fall, men det finns två distinkta varumärken på genuina Levi's-jeans:
1. Varumärkesfliken på den högra bakfickan
2. Varumärket med Arcuate Stitching-design (eller de dubbla bågarna) på bakfickorna
Vill du veta mer om hur vi skapar Levi's-produkter? Klicka här