Hur anpassar jag en produkt online? Vilka produkter är anpassningsbara?

Hos Levi's arbetar vi för att göra din köpupplevelse extra trevlig. Därför kan vi för närvarande erbjuda anpassade tryckta t-tröjor, inköpsbagar, fleeceprodukter och trucker-jackor. Välj din önskade produkt, anpassningens position, typsnitt (broderi), text, färg storlek och antal och lägg sedan produkten i varukorgen. Observera att anpassning är begränsad till en artikel per Levi's®-produkt.
Anpassa dina Levi's®-produkter här.