Hoe schakel ik pushmeldingen in de Levi's® app in?

Door pushmeldingen in de Levi's® app in te schakelen, krijg je real-time updates en waarschuwingen. Je kunt op de hoogte blijven van belangrijke evenementen, aanbiedingen en aankondigingen zonder de app actief te volgen .
Om pushmeldingen te activeren, varieert het proces afhankelijk van het apparaat en platform dat je gebruikt. Dit zijn de stappen om pushmeldingen in te schakelen:
1. Ga naar het instellingenmenu op je apparaat.
2. Zoek naar de optie "Meldingen" of "Apps en meldingen" en selecteer deze.
3. Zoek de Levi's-app.
4. Selecteer de Levi´s-app en schakel de optie ""Meldingen toestaan"" in.

Zie hieronder een screenshot als voorbeeld voor Apple iOS en Android:

Apple iOS

Android