Hoe werkt later betalen in 30 dagen?

Betalen in 30 dagen is een kredietproduct waarmee je op elk gewenst moment binnen 30 dagen na jouw aankoop rentevrij kunt betalen. Je kan deze betaling uitvoeren met een creditcard of betaalpas in de Klarna-app of door in te loggen op Klarna. Klarna stuurt je een bevestigingsmail zodra jouw bestelling is bevestigd met alle details. Je kan zowel eerdere als toekomstige betalingen zien met de Klarna-app.