Hoe werkt betalen in 3 keer?

Klarna's Betaal in 3 is een kredietproduct waarmee je de kosten van jouw aankopen kunt spreiden over 3 gelijke renteloze betalingen. Klarna zal de betalingen rechtstreeks van jouw bankpas of creditcard afschrijven, zodat je zich geen zorgen hoeft te maken dat je een betaling mist. Klarna neemt de eerste betaling wanneer je de aankoop doet, de tweede 30 dagen later en de laatste betaling 60 dagen na jouw aankoopdatum. Je kan jouw eerdere en toekomstige betalingen op elk moment bekijken met behulp van de Klarna-app.