Mijn werknemerskorting wordt niet toegepast bij het uitchecken - Wat kan ik het best doen?

Het spijt ons dat jouw personeelskorting niet wordt toegepast. Om dit zo snel mogelijk op te lossen vragen we je vriendelijk om het volgende te proberen aangezien dit meestal het probleem oplost:

1. Verwijder cookies en cache van je browser. Je kunt dit doen in jouw browserinstellingen, meestal op het tabblad Privacy en beveiliging. Probeer de bestelling opnieuw te plaatsen na het verwijderen van de cookies en cache.
  2. Gebruik een andere browser of ander apparaat.

Als geen van deze acties het probleem oplost, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je zo goed mogelijk. Gelieve ons de volgende gegevens te verstrekken:

• Screenshot van de Levi's e-mail met werknemerskorting
  • Jouw werknemersnummer
  • Jouw werknemerse-mailadres