Hoe zwart-witte denim te wassen

Hoe zwarte denim te wassen

Zwart denim is donkerder en vervaagt gemakkelijker dan traditioneel blauw denim. Om hun kleur te behouden, draai je ze binnenstebuiten, gebruik je koud water, selecteer je een zachte cyclus en laat je ze drogen in de lucht. Gebruik een speciaal samengesteld wasmiddel voor het behandelen van donkere kleuren. Was ze met donkere kleuren om uitlopen op lichtere kleding te voorkomen.

Hoe wit denim te wassen

Witte spijkerstof wordt gebleekt om de kleur te krijgen die ze zijn, dus zorg ervoor dat je geen ongewenste kleurstofoverdracht krijgt. Keer ze voor het wassen binnenstebuiten en was ze met vergelijkbare kleuren, zoals andere witte of lichtgekleurde artikelen. Je kunt bleekmiddel gebruiken om ze glanzend te houden.