Wat moet ik doen als de koerier informeert over een transportincident?

Oh nee, wachten op je pakket maar dan gebeurt er een transportincident. We begrijpen dat dit erg vervelend is. We raden je aan om het volgende te controleren:

1. Staat er in de tracking dat de bestelling is teruggestuurd naar de afzender? Klik hier voor meer informatie over dit transportincident.
  2. Niet duidelijk wat er is gebeurd? De snelste oplossing is om zelf telefonisch of via internet contact op te nemen met de koerier.
  3. Zit je vast? Maak je geen zorgen, neem contact met ons op en we helpen je verder.