Ik zie geen update in de tracking, wat kan ik doen?

Wanneer jouw bestelling tijdens het transport blijft vastlopen, of je ziet geen updates in de tracking, betekent dit meestal dat er een overbelasting is in het netwerk van onze koerier. We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn. We zullen je per e-mail informeren over een mogelijke vertraging.

Wij adviseren jou 6 werkdagen te wachten. Als de bestelling na deze periode nog steeds onderweg is, neem dan contact met ons op en we zullen een onderzoek starten bij de koerier.